Ως πότε

9 01 2011

Πρωινές εφημερίδες:

Καθημερινή

“Η οργάνωση «Δίκτυο 21», η οποία δυστυχώς σήμερα γίνεται ο ιδεολογικός αρμός της νέας Νέας Δημοκρατίας, έκανε βροχή αγωγών. Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του «Ιού» «οι 3 δικηγόροι της οργάνωσης (Αλ. Λυκουρέζος, Φ. Κρανιδιώτης και Διον. Καραχάλιος) διεκπεραιώνουν αλλεπάλληλες (και με παρόμοιο περιεχόμενο) αγωγές μελών του Δικτύου συνολικής οικονομικής απαίτησης άνω των 3,5 δισ. δρχ.» (Ελευθεροτυπία 9.1.2000).

Το πρόβλημα με την ακροδεξιά είναι ίδιο με εκείνο της άκρας αριστεράς: τα πολλά μέτρα και σταθμά. Βεβαίως και ο κ. Κρανιδιώτης μπορεί να θεωρεί ότι υπάρχουν «ντιντήδες» στην πολιτική ζωή του τόπου και να το δημοσιεύει. Αλλά και οι υπόλοιποι μπορούν να πιστεύουν και να δημοσιεύουν ότι κυκλοφορούν και «εθνικοπαράφρονες».”

Το Βήμα

“Πριν από τον ενδελεχή έλεγχο στα οικονομικά τους κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Πελοπόννησο μετέβη στην Ελαφόνησο και ήλεγξε κάμπιγνκ (στην παραλία του Σίμου) το οποίο,σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά,ανήκει κατά 50% στην κυρία Καρατζά και στον αδελφό της κ.Ευ. Τριανταφύλλη,που ήταν διορισμένος σε πάρα πολλά διοικητικά συμβούλια δημοτικών επιχειρήσεων επί δημαρχίας του κ.Κακλαμάνη.Η πλευρά του κ. Καρατζά τηρεί σιγήν ιχθύος,αποφεύγει τις δηλώσεις και απλώς μέσω του δικηγόρου του κ.Φαήλου Κρανιδιώτηπροειδοποιεί ότι θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων.”

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: